Scholen

Seizoen 2020-2021.

Door corona zien wij ons genoodzaakt de inschrijvingen iets anders te laten verlopen. Eind juni geeft u ons uw aanvragen door. Deze worden op een wachtlijst gezet. Van zodra er zicht is of de voorstellingen kunnen gespeeld kunnen en met welke veiligheidsmaatregelen en/of beperkingen, zullen wij de de inschrijvingen ofwel bevestigen, ofwel annuleren. In deze speciale situatie blijven wij zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeurdagen. En wij proberen iedere school één of meerdere ‘eerste keuzes’ te bezorgen. Maar toch zou het kunnen dat u, omwille van de veiligheid, andere voorstellingen te zien krijgt dan aangevraagd. 

Geldig reserveren kan enkel door middel van het reservatieformulier. Je bezorgt ons het formulier volledig ingevuld terug, ofwel persoonlijk, ofwel via post of mail. Reserveren kan vanaf 25 juni 2020 om 8 uur voor de Beverse scholen die aanwezig waren op het scholenoverleg en vanaf maandag 29 juni 2020 om 8 uur voor alle andere scholen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 1 juli 2020. Na de zomer kan u de vrije plaatsen opvragen en alsnog inschrijven.
Ter Vesten bekijkt of we je aanvraag kunnen honoreren en indien dat het geval is, bezorgen wij het bevestigingsformulier begin september aan de directie van de school.

Prijzen

  • kleuters en lager onderwijs: € 5 per leerling
  • secundair onderwijs: € 6 per leerling
  • workshops als omkadering: € 1 per leerling
  • films: € 3 per leerling
  • RASA of educatieve tentoonstellingen met workshop: €5 per leerling
  • andere tentoonstellingen: gratis
  • begeleid bezoek in tentoonstelling: € 60 / 33 
  • leerkrachten en andere begeleiders: gratis

Betaling

Betaling gebeurt per overschrijving na de voorstelling en nadat de school een factuur van Ter Vesten heeft ontvangen.

Annulering

De scholen ontvangen de bevestiging tijdens de eerste week van september. Van zodra de scholen het bevestigingsformulier hebben ontvangen, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, tenzij in geval van overmacht.  Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor de voorstelling wordt 50% aangerekend, tenzij de school zelf voor vervanging zorgt. Wanneer de annulering binnen de 30 dagen voor de voorstelling plaatsvindt, zullen wij het volledige bedrag aanrekenen.
Bij de reserveringsaanvraag geef je een raming van het aantal leerlingen op voor het volgende schooljaar. Deze raming kan kosteloos worden bijgestuurd tot 30 september. Na 30 september aanvaarden wij nog slechts een afwijking voor verantwoorde afwezigheid.

Schoolbrochure

Door corona zal er dit jaar geen schoolbrochure gedrukt worden. U vindt alles online en kan telefonisch of via mail meer informatie opvragen.

 

Bekijk schoolvoorstellingen

reservatieformulier word

reservatieformulier pdf

 

evaluatieformulier online

 

 

 

Versterk kunst en cultuur op school: zoek cultuurpartners, vraag projectsubsidies aan of neem gratis de bus naar een culturele bestemming. http://www.cultuurkuur.be